CIMA InLane 300 automata pénztár

Kérje ajánlatunkat!

A magas minőséget biztosító olasz CIMA gyártó automata pénztárai a bankjegyek- és érmék befizetését és visszajáró formában kifizetésüket kezelik. A vásárló által működtetett smart eszközök bármely kiszolgáló pontnál felgyorsítják a készpénzkezelési folyamatokat.

A covid járvány szükségszerűvé tette, hogy a készpénzzel minél kevesebbet érintkezzünk. A kiszolgálószemélyzete ezentúl már egyáltalán nem tapintja a pénzt, hanem csak a kiszolgálásra koncentrál, amíg a vásárló a befizetését önállóan elvégzi.

 

 

Az eladási pontok, pénztárak ezentúl nagyobb biztonsággal üzemelnek. A készpénz elkülönítése megszünteti a kasszahiányt, a lopást és egyéb visszaéléseket. Az egyenleg online bármikor lehívható, pontos, a műszak végén pedig nem kell a pénzszámlálással foglalkozni.

Az automata pénztár továbbá megtakarítja a pénztáros munkáját is, így eggyel több kolléga tud a vevők kiszolgálására koncentrálni.

BEMUTATÓ VIDEÓ

Bankjegy elfogadó és -visszaforgató kapacitása: több mint 20 db bankjegy egyszerre is behelyezhető, és rendkívül gyorsan leszámolásra kerül. A tároló több száz bankjegyet tud visszaforgatni, illetve a nap végén fölözni, hogy csak a váltópénz maradjon a kasszában.

Érmeelfogadó és -visszaforgató: egyszerre akár 20 db érmét is beszórhatunk a készülékbe, vegyesen leszámolja és ellenőrzi a pénzérméket.

Ha érdekli még más hasonló termékünk is, javaslom nézze meg a GLORY befizető automatákat, amelyek már nagy sikert értek el az Auchan és LIDL áruházakban.

Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, ha kíváncsi a termékre működés közben is!

 
 

Kosár

Kapcsolatfelvétel    Biztonsági kód:

    captcha