Technikus kollégáink több évtizedes tapasztalattal javítják az asztali bankjegyszámláló- és érmeszámláló berendezéseket, a legkisebb készülékektől egészen a többzsebes feldolgozókig. A szervizműhelyünk márkafüggetlen, biztosítja az általunk nem forgalmazott típusok felmérését és javítását is.

Több mint 5 éve saját szerviz csapattal látjuk el a pénzfeldolgozó automaták, depositok és automata házipénztárak üzemeltetését.

A saját forgalmazású pénzszámlálókra helyszíni karbantartást és javítást biztosítunk országos lefedettséggel. Garanciális meghibásodás esetén a kisebb számlálók helyett cseregépet is biztosítunk. Kérje a segítségünket a rendszeres karbantartásban, hogy folyamatosan működjenek a pénzszámoló eszközei!

Technikusaink segítségükre vannak értéktároló széfek, páncélszekrények vésznyitásában, karbantartásában, zárcseréjében. Javaslatot teszünk elöregedett páncélszekrények kezelésére, zárak felújítására.

Hibabejelentések fogadása:

A hibabejelentéseket írásban fogadjuk, a szerviz@milebt.hu email címen, vagy az itt található űrlapon keresztül.

A szervizünk nyitvatartása: hétfőtől – péntekig 8:00 – 16:00.
Szerviz telefonszáma: 0670-450-4739

Helyszíni munkavégzéshez, hibajavítás igényléséhez minden esetben írásos bejelentést kérünk. Telefonos promlémamegoldás a szerződött partnereink számára biztosított, új partnereknek költségtérítéses.

Kérjük írjon emailt, vagy töltse ki az űrlapot: