BANKJEGY ÉS ÉRME ELFOGADÓ TERMINÁL

Kérje ajánlatunkat!

BACK-OFFICE ELSZÁMOLÓ TERMINÁLOK
Az elszámoló terminálok 0-24 órában üzemelő nonstop házipénztár funkcióját látják el. Nagyszerű változást eredményeznek a pénzkezelési folyamatokban. Segítségükkel a műszakkezdések és –befejezések alkalmával fellépő pénzkezelési időtöbblet megszűnik. Az eszköz 1-3 percen belül kiadja a kezdő pénzkészletet, illetve ugyanennyi idő alatt leszámolja, feldolgozza és betárolja egy kassza tartalmát. Nagyfokú biztonsági előrelépés az automata számolás és az azonnali védelem. Az eszköz egyben páncélszekrényként is funkcionál, melynek tartalmához csak a jogosult menedzser, vagy maga a pénzszállító fér csak hozzá. A szolgáltató egység komplett készpénzállományáról így valós idejű információ áll rendelkezésre.

BEMUTATÓ VIDEÓ

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:
Áruházak, üzlethelységek
Bevásároló központok
Szállodák, hotelek
Élményparkok, vidámparkok, stadionok
Múzeumok, fürdőkomplexumok

KÉSZPÉNZ BEFIZETÉSEK – MŰSZAKZÁRÁS
Az automata széfek leszámolják a befizetett érméket és bankjegyeket, betárolják a belső széfjükbe. Eltérő a készülékek kapacitása, moduláris a felépítmény, a rendszer a kisebb 10 főstől akár 40-50 fős felhasználó kört is képes kiszolgálni. A deposit, azaz gyűjtő rendszerek a készpénzmennyiség betárolására szolgálnak. A műszak végén, az alkalmazottak fáradsága elnyújthatja az elszámolásra fordított időt, számtalan hibára ad lehetőséget. Az eszköz mindkét problémára megoldást kínál

KÉSZPÉNZ KIFIZETÉSEK – MŰSZAKKEZDÉS, VÁLTÓPÉNZ FELVÉTELE
A recycler, azaz visszaforgató rendszerek a váltópénz is biztosítják. A felhasználó azonosítást követően a készülék kb. 2 percen belül leszámolja és kiadja az adott kasszához előirányzott váltópénzt. Lehetőséget biztosít pótlólagos váltó feltöltésre is. Az érmeválogató az előre hozzárendelt kasszatípust úgy tölti fel, hogy az egyes érmék már a megfelelő kehelybe potyognak. A leggyorsabb módja a kasszák induló feltöltésének és a munkakezdésének. A rendszer a fölözést is elvégzi. Az elszállításra szánt mennyiség egy biztonsági tasakba kerül, amely kivétel előtt záródik le.

A KÉSZPÉNZKEZELÉS OPTIMALIZÁLÁSA
Az automaták teljes körű és valósidejű információt szolgáltatnak a készpénzkészletről.

Segítségükkel a következő előnyök érhetők el:

 • Az alkalmazottak készpénzkezelésre fordított ideje drasztikusan csökken
 • A főpénztárosi munkakör automatizálásra kerül
 • A készpénzkezelés biztonsága jelentősen növekszik
 • Hálózaton keresztüli adatkommunikáció
 • Valós idejű nyilvántartást ad a készpénzkészletről
 • Csökken a készpénzelszállítás gyakorisága
 • A visszaforgató rendszer lecsökkenti a készpénz újrarendelésének volumenét
Cikkszám: 36481T Kategória:

Egyéb adatok

További információk

Tömeg 300 kg
 
 

Kosár

Kapcsolatfelvétel  Biztonsági kód:

  captcha