Q Mini Terminálos Ügyfélirányító

Kérje ajánlatunkat!

Q-MINI NYOMÓGOMBOS JEGYKIADÓ

 

Ha a végfelhasználó csak alapszolgáltatásokat kíván igénybe venni az ügyfélhívó rendszerben, akkor ezt a nyomógombos jegykiadó segítségével is megteheti. A rendszer nem igényel külső számítógépet, a működtetésről egy beépített mikrovezérlő gondoskodik. A totem, külön hardver elemként csatlakozik a szerver hálózathoz. A jegykiadó a szálcsiszolt fém/plexi kialakításnak köszönhetően rendkívül jól elhelyezhető bármilyen stílusú helységben. Kis méreteivel nem foglal el nagy helyet, megjelenésével mégis feltűnő. A beérkező ügyfelek a kivilágított gombok segítségével választhatnak a szolgáltatások közül.

 

Technikai adatok

Magasság: 1150 mm
Szélesség: 340 mm
Mélység: 85 mm
Tömeg: 18 kg
Talp szélesség: 200 mm
Talp mélysége: 230 mm
Tápfeszültség: 110V-240V ~50/60Hz

 

 

Q-UNIT SZOFTVERES ÜGYINTÉZŐI BILLENTYŰZET

 

A szoftveres billentyűzet segítségével lényegesen több szolgáltatás érhető el mint a hardveres verzióval.

Néhány példa:

§  megjeleníthető az ügyfél adatlapja

§  folyamatos ügyintézői statisztika

§  bővített átirányítási lehetőség

§  az ügyintéző felvihet megjegyzést az ügymenethez

 

A szoftvert a felhasználó TCP/IP hálózatában lévő PC-ire, azaz az ügyintézők számítógépeire installálhatunk. Használata rendkívül előnyös, mivel nem foglal el külön helyet az ügyintéző asztalán, és a képernyőn bármikor felhozható vagy csökkenthető a mérete. További előny, hogy telepítése is sokkal gyorsabb és olcsóbb, mint a hardveres verzióé.

 

HP6 ÜGYINTÉZŐI BILLENTYŰZET

 

Leírás

Az ügyintéző a billentyűzet segítségével kezelheti az ügyfeleket (ismétli a hívást, átirányítja, lezárja, várólistára helyezi az ügyfeleket stb.). Az alap típus 6 db menüvezérelt billentyűzettel, valamint 2×16 karakteres LCD kijelzővel van felszerelve, mely szöveges információkat és hibaüzeneteket közöl. A figyelemfelkeltéséről a beépített hangjelző modul gondoskodik. A pro változatban a 6 db menüvezérelt billentyűzet, 10 db numerikus billentyűvel lett kiegészítve, mely a kódbevitel használatát teszi lehetővé.

 

KIJELZŐ

 

Plexi borítás – tapasztalatok alapján a kevésbé veri vissza a fényt, mint bármilyen üveg felület. 3 db 60 mm-es 7 szegmenses LED kijelzővel.

 

 

 

Cikkszám: 538T Kategória:

Egyéb adatok

További információk

Tömeg 18 kg
 
 

Kosár

Kapcsolatfelvétel    Biztonsági kód:

    captcha