TC 200 Super Slim blokkoló és munkaidő nyilvántartó

119.000 Ft + ÁFA

A TC 200 és TC 550 munkaidő nyilvántartók egy komplett csomagot kínálnak, ahol a termék ára tartalmazza a blokkoló eszközt, a szükséges tápot, kábelt, és természetesen a munkaidő-nyilvántartó szoftvert is. Az eredetileg angol nyelvű szoftverhez már elkészült a magyarítás is, hogy a felhasználói felület könnyen kezelhető legyen. Az eszközök önálló működésre képesek, csak a tápfeszülség szükséges az üzemeléshez. Egy átlagos felszereltségű számítógépre telepítve a szoftvert az alkalmazottak jelenlétét bármikor ellenőrizheti, a tartozék szoftver segítségével pár kattintással gyorsan és egyszerűen egy komplett nyilvántartást készíthet el.

Az ujjlenyomat leolvasáson alapuló nyilvántartás előnye a biztos, korrekt adatbázis. Az olvasófej gyors és pontos, megtévesztése gyakorlatilag lehetetlen, ezáltal a jelenlét legkorábbi és legkésőbbi időpontját tárolja el. A hibás beolvasást a gép jelzi, téves adatokat nem rögzít. A munkavállaló minden esetben képes blokkolni, nincs szüksége kártyára, kartonra, bármilyen elhagyható segédeszközre. Az alkalmazott ujjlenyomata sehol nem kerül tárolásra. A blokkoló az ujjlenyomatról egy algoritmus alapján egy számsort képez. Ebből a számsorból az algoritmus hiányában külső személy/eszköz nem tudja az ujjlenyomatot újra megrajzolni, ezért a munkavállaló jogai nem sérülnek.

Az eszköz a használati utasítás áttanulmányozása után, általános PC felhasználói ismeretekkel jól használható, de igény szerint telefonos segítséget, helyszíni beüzemelést is biztosítunk.

A TC 200 blokkoló és a tartozék szoftver tulajdonságai:
Falra szerelhető és asztali modell egyben
Ujjlenyomat kapacitás: 1.500 db
Adatkapacitás: 32.000 adat (leolvasás)
Méret: 119x157x35 mm
USB kábelen csatlakozik a számítógéphez (adatáttöltés a szoftverbe)
Rögzített, 1 munkarenddel üzemelő vállalkozásokra fejlesztve (például az „irodai munkarend” 8:00-16:00, ahol azonos munkarend van, minden alkalmazott egységesen van beosztva)
Ebédszünetet, késést, túlórát, tűréshatárokat stb. beállíthat a szoftverben, mely segítségével a program a nyers adatokból bár kattintással elkészíti a havi nyilvántartást.
Felprogramozható ujjlenyomat helyett kártya, vagy jelszavas belépés is (pl. ideiglenes vendégkártya)

Cikkszám: 20008T Kategória:

Egyéb adatok

További információk

Tömeg 0,5 kg
Méretek 11,9 x 15,7 x 3,5 cm
 
 

Kosár

Kapcsolatfelvétel    Biztonsági kód:

    captcha