Dors 1200 bankjegyvizsgáló

Kérje ajánlatunkat!

Az infrakamerával felszerelt vizsgálók a pénzvizsgálat új generációjához tartoznak. Az infrakamerával vizsgált kép az 3,5″-os LSD TFT monitoron jelenik meg. A monitor erős irodai megvilágítás mellett is jól látható. Az infraképek ellenőrzése a legmagasabb fokú biztonságot nyújta a bankjegyhamisítványok ellen. Az infrakép különlegessége abban rejlik, hogy csak egy speciális nyomat tükröződik vissza a képernyőn (nem a teljes bankjegy), ezáltal gyorsan és egyszerűen kiszűrhetők a hamis bankjegyek. A készüléket dokumentumok, festmények felületének vizsgálatára is használható. A készüléket monitorhoz vagy számítógéphez is csatlakoztathatja (a kábel külön rendelhető, nem tartozék). A készülék időzítője automatikusan lekapcsol.

A DORS 1200 egyedi vizsgálatot tesz lehetővé, ugyanis az infrakép mellett UV és fehérfényű megvilágítással is ellenőrzi a készpénzt, illetve dokumentumokat.

A vizsgálóhoz tetszőlegesen csatlakoztatható a DORS 1020 és DORS 1010 típusú nagyító (külön rendelhető, nem tartozék). A DORS 1020 nagyító beépített infra/UV/fehér fény komponensekkel képes a felületet megvilágítani; a DORS 1010 nagyító infra/fehér fény komponenseket használ. Továbbá csatlakoztathat a készülékhez DORS 10 típusú 10x nagytót és DORS 15 típusú mágnesdetektort.

Fénycsövek: 2x4W UV/A izzó

Méretek: 295x150x110 mm

 

Cikkszám: 141T Kategória:

Egyéb adatok

További információk

Tömeg 1,5 kg
Méretek 22,4 x 23,4 x 15,2 cm
 
 

Kosár

Kapcsolatfelvétel    Biztonsági kód:

    captcha