Newton F bankjegyfeldolgozó

Kérje ajánlatunkat!

A Mile Banktechnika Kft. 5 éve kezdett foglalkozni a Forint bankjegyek eredetiségvizsgálatára alkalmas szoftver fejlesztésével. Partneréül egy nemzetközileg elismert vállalatot, a koreai KISAN-t választotta, mely vállalat rengeteg tapasztalatot szerzett az európai piacon, az Euró bankjegyek feldolgozására használt több 10.000 berendezés által.

A Mile Banktechnika és a Kisan közös fejlesztésű berendezései a kezdetekben nagy mennyiségű készpénz számlálására és válogatására szolgáltak, amit pénzszállító vállaltok (Risec, Brink’s), játéktermek (Merkur Star és Admiral hálózatok) és egyéb elszámoló központok használtak. A fejlesztésünkben partnerként működött közre a Magyar Nemzeti Bank, mely intézmény a rendelkezésére álló eszközökkel folyamatosan ellenőrizte és támogatta munkánkat, amiért rendkívül hálásak vagyunk.

A Forint feldolgozásban szerzett tapasztalatok által sikerült egy olyan minőségű Forint szoftvert megalkotnunk, ami az MNB 11/2011 rendeletében megfogalmazott elvárásoknak minden tekintetben megfelel, ezáltal a pénzintézetek biztonsággal ellenőrizhetik az átmenő készpénzforgalmuk valódiságát és forgalomképességét. Ezt a szoftvert használják a Newton típusú feldolgozógépek.

Azok a vállalkozások, akiket partnerenként tisztelhetünk, biztonságban érezhetik magukat, mert:
Biztosítjuk a folyamatos fejlesztéseket hosszútávon, és erre garanciát vállalunk
Gyorsan és rugalmasan kezelünk minden hibabejelentést, amire a lehető legrövidebb időn belül reagálunk
Országosan, a helyszínen látjuk el a feladatunkat, így a felhasználói kérdések, problémák, tapasztalatok közvetlenül jutnak el hozzánk
Alacsonyan tartjuk a költségeit, hiszen bármilyen kényszerű fejlesztés (pl. új bankjegy, új biztonsági elem) költsége nagy darabszámra oszlik meg.

A kétzsebes bankjegyfeldolgozó képfelismerési és feldolgozási technológiájával felismeri, szétválogatja és elkülöníti a különböző bankjegyeket. A NEWTON típusú bankjegyfeldolgozó teljes körű eredetiségvizsgálatot és forgalomképességi végez el, amit az MNB minősítés szavatol.

Funkciók:
Címletválogatás, utalványok leválogatása
Hamisgyanús bankjegyek különválasztása
Valutavizsgálat (opcionális)
A bankjegyek forgalomképességnek vizsgálata (ATM töltéshez – „F” típus)
Bankjegyek összeforgatása, „fejelése”

Technikai adatok:
4,3” TFT színes érintőképernyős kijelző
USD, HUF, EUR és 36 további valuta kezelése (opcionális)
1+1 lerakó zseb
Számlálási sebesség: 800-1200db bankjegy / perc
USB csatlakozási lehetőség az adatok gyors lementésére
USB, LAN, Soros csatlakozási lehetőség
Méretek: 288x314x310 mm
Tömeg: 10 kg

Cikkszám: 180T Kategória:

Egyéb adatok

További információk

Tömeg 10 kg
Méretek 28,8 x 31,4 x 31 cm
 
 

Kosár

Kapcsolatfelvétel    Biztonsági kód:

    captcha